Ukategorisert

For ei natt

De som mener politikk ikke kan være spennende har ikke fulgt nattens opptelling i USA. Mye tyder på at George W. Bush sikrer seg gjenvalg, uten at Liberaleren skal utrope han som vinner ennå.

Vi anbefaler våre lesere til fortsatt å følge sendingene fra TV-stasjonene Fox News, CBS og CNN. I tillegg har norske TV-kanaler, radiokanaler, aviser og nettaviser bred dekning av valget i USA.

Vi skal ikke utrope noen vinner, men Bush har en ledelse. Mye avhenger av forhåndsstemmene i Ohio. John Kerry har altså fortsatt en teoretisk sjanse, men den er kun teoretisk.

Selv om verken Bush eller Kerry er liberalister var det spennende å følge nattens valg. Kun serieavslutningen i norsk fotball kan gi den samme spenningen. Det var en morsom natt, og Liberaleren sender en hilsen til alle som er på jobb og skole uten altfor mye nattesøvn i kroppen. Denne opptellingen var faktisk verdt våkennatten.

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Rune
17 years ago

Søvnen min er for viktig til å følge med på dette på nattestid, men jeg er likevel interessert i vite om hvordan det gikk med libertarianeren Badnarik? Kanskje liberaleren kan skrive litt om han?

Snorre
Snorre
17 years ago

Badnarik hadde vært interessant, særlig siden vi neppe kommer til å høre noe om ham fra Media, som har gjort sitt beste for å ignorere ham under hele valgkampen. (Mens puslete Nader har de med. Tsk, tsk.)

Bent Mosfjell
17 years ago

Badnarik fikk rett i underkant av 400 000 stemmer. Dette er litt mindre enn Nader, men overraskende lite mindre, ikke mer enn et par titalls tusen. Med tanke på all oppmerksomheten Nader har fått og mangelen på dekning av Badnarik…

Lars Mæhlum
Lars Mæhlum
17 years ago

Bra at Badnarik gjorde det bra. Kanskje han bikken en mill stemmer neste gang?

Men å få folk til å se på Fox News er dårlig gjort. Du får omtrent ikke mer korrupte nyheter enn det.

Borgar
Borgar
17 years ago

Å nei!!?? Prøv å følg med på norske og svensk media. Der finnes ikke et korn av fordomsfri dekning av valget i USA. Var vel en «tjei» i svensk radio som nettopp fikk fyken fordi hun innrømte dette.

Fra arkivet