Ukategorisert

Livet på Stortinget

Gjennom TV2 blir vi bedre kjent med alt fra renholdsbetjenten til Stortingspresidenten i den nye dokumentsåpen om Stortinget.

Gjennom ti episoder får vi følge livet på Stortinget. Vi blir kjent med en del av menneskene som jobber eller har tillitsverv i nasjonalforsamlingen. TV2 lover glimt fra komitéarbeidet til politikernes reiser i eksotiske land. Sannsynligvis en folkelig og morsom serie ettersom TV2 er avhengig av seertall for å få solgt reklame som finansierer TV-kanalen.

TV-seerne vil få bekreftet at Stortinget består av politikere som er et tverrsnitt av befolkningen, med de fordeler og ulemper det medfører. Det er ikke uten grunn at liberalister vil overføre makten fra offentlig sektor til privat sektor slik at vi får bestemme mest mulig over eget liv. Skribenten tror serien vil bidra til å forsterke frihetstanken.

Det er gamle opptak som vises. Seerne får kikke bak kulissene og ta del i Stortingsåret 2002-2003, fra den høytidelige åpningen med Kongen i spissen og frem til revidert budsjett leveres rett før Sankthans.

Serien har premiere onsdag 10. november klokken 20:00 på TV2.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer