Ukategorisert

Rekdal er gammeldags

Den sportslige ledelsen i Vålerenga bør ta et oppgjør med egne holdninger før en av spillerne står frem som homofil eller bifil. Det gir et dårlig signal at treneren står frem med lidelsen ”homofobi”.

Det skal også legges til at Kjetil Rekdal sier at han respekterer folk som har en slik legning og har ingen problemer med dem. Det er Natt & Dag som har intervjuet Vålerenga-treneren.

Rekdal er en bereist mann med mange år i utlandet som fotballspiller. Han har også bodd i Norges hovedstad i noen år. Han har opplevd det urbane liv. Det blir litt merkelig den innrømmelsen han kommer med, nemlig fra et diskotek i Belgia. Den godeste Rekdal ble satt helt ut da han så to gutter kysse hverandre på dette diskoteket. Visstnok den eneste erfaringen han har med homofile, i følge oppslaget. Skribenten tror Rekdal trenger flere homofile venner. Han har godt av å bli utfordret på fordommene sine.

Kjetil Rekdal og andre med ”homofobi” bør behandle homofile, lesbiske og bifile med den samme respekten som de behandler heterofile. Det er uforståelig at mennesker med en annen legning blir sett på som et ”utskudd”. Nå må den tiden snart være forbi!

VG har også en artikkel om treneren som visstnok skal lide av ”homofobi”.

Mest lest

Arrangementer