Ukategorisert

Vi skal overbeskyttes

Vernebriller kan bli påbudt ved oppskytning av nyttårsraketter. I tillegg er en ekstra avgift til vurdering, en avgift som skal brukes til forebryggende arbeid.

Det er Aftenposten som offentliggjør deler av arbeidet som den statlige komiteen jobber med.

Faktumet er at det er svært få skader i forbindelse med nyttårsraketter. Kvaliteten på det som skytes opp er bra. Konkurranse har ført til fornuftige priser og god kvalitet på produktene. Det er unødvendig å beskytte folk mer enn det som allerede gjøres.

Nyttårsaften skal være en festlig natt der fyrverkeri har vært en naturlig del av feiringen. Ikke bare i Norge, men i store deler av verden. Den friheten bør de som vil feire overgangen til et nytt år fortsatt ha, uten flere statlig reguleringer. Skader og ulykker kan ikke trylles bort gjennom et strengere lovverk.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer