Ukategorisert

Røykeloven skaper mer vold

Tall fra politiet viser at antall voldssaker i Tromsø sentrum har økt markant etter at røykeloven trådte i kraft.

Det er Nordlys som presenterer tallene for Tromsø, som viser en markant økning. Selvsagt kan ikke tallene tolkes som en direkte konsekvens av den nye røykeloven, men mange kom med advarsler om en slik utvikling dersom Høybråten sitt forslag ble vedtatt. Disse har fått rett i spådommene.

Det blir uten tvil mer bråk når mange som er påvirket av alkohol møtes på fortauet. Når mer folk samlet på fortauene i sentrum, blir faren for bråk og vold mye større. Det vises på statistikken fra Tromsø. Kanskje er det på tide å liberalisere røykeloven før året er gått. De som tar initiativet til endringer vinner Liberalerens respekt.

Tags:

Mest lest

Arrangementer