Notiser

SV-leder uten sosialisme

Jeg har lest Kristin Halvorsens bok «Rett fra hjertet».

Og skrevet en anmeldelse av boken i Venstres medlemsavis liberal.no.

Hvis du som leser Liberaleren synes det er irriterende henvisninger til partiet Venstre i anmeldelsen, så husk i hvilket forum anmeldelsen står..

Jeg skriver blant annet at «SV er på papiret et marxistisk parti. Fører i praksis en sosialdemokratisk politikk. «Rett fra hjertet» kunne vært skrevet av en sosialliberaler. Der ligger kanskje Venstres dilemma?»

Boken lever ikke sitt liv alene og isolert, men fungerer som en forutsetning for og i et samspill med Kristin Halvorsens hjemmeside på nettet. SV-lederen er foreløbig eneste partileder med egen blog på nettet. Ønsker Liberalerens lesere å gå i debatt m/SV og Kristin Halvorsen, har de sjansen her.

Mest lest

Arrangementer