Ukategorisert

Ski-jente får oppmerksomhet

Bildene som kommer i bladet Lek kommer sikkert til å vekke stor oppmerksomhet. Mange vil komme med kommentarer og noen av disse vil helt sikkert være negativ.

Ingvild Engesland bruker sin frihet til å kaste klærne i bladet Lek, noe hun bør få gjøre uten at idretten, likestillingsombudet eller andre kommer med spydige kommentarer. Hun har lov å vise frem sin topptrente kropp selv om hun blir regnet som et forbilde for mange unge.

De første bildene kan du selv se i TV2 Nettavisen.

Kari Traa har gjort noe lignende. Hun fikk enormt med blest for sitt stunt. Ikke alt var negativ, men mange likte ikke at hun brukte sin frihet til å publisere ”frekke” bilder. Det samme kan Engesland oppleve med de fordeler og ulemper det gir.

Liberaleren forsvarer den personlige friheten. Folk må få gjøre som de vil, så lenge det ikke krenker andres frihet. Ingvild Engesland er ikke i nærheten av å krenke andres frihet med disse bildene.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer