Ukategorisert

FrP har forandret seg

For Liberalerens lesere er dette ingen nyhet. Vi har gjennom mange artikler de siste årene kommet med påstanden om at Fremskrittspartiet har forandret politisk kurs.

Fra å være et liberalistisk alternativ på 80 og 90-tallet prøver Fremskrittspartiet i dag å fremstå som et trygt og moderne parti for folk flest. Carl I Hagen skriver dette i en kronikk som kan leses i Nationen.

Hagen gjemmer seg i kronikken gjennom bruk av liberalisme som ord. Innholdet er alt annet enn liberalistisk. Denne kronikken kunne ikke ha vært skrevet av en partileder i et liberalistisk parti. Du vil aldri oppleve Vegard Martinsen, leder i DLF, fronte budskapet Hagen prøver å få frem i sin kronikk. Ingen som forsvarer liberalismen har en drøm om å bli det Ap var i forrige århundre!

Fremskrittspartiet må gjerne fremstå som et trygt og moderne parti for folk flest. Det er en frihet partiets tillitsmenn bør ha. Det hadde likevel vært greit om Hagen & co ikke villedet velgerne med liberalismen. Det Carl I Hagen prøver å fremstå som er alt annet enn liberalistisk. Dette er ikke en påstand, men en sannhet.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer