Ukategorisert

Viser omsorg på julekvelden

De fleste av Liberalerens lesere kjenner henne ikke. Skribenten vet hvem hun er, men det er omtrent alt. Det er ei fascinerende dame jeg gjerne skulle ha blitt mer kjent med.

Det er mange som viser stor omsorg for sine medmennesker. Ofte er vi lite flink til å trekke frem de positive sakene der folk bruker sin frihet for å hjelpe andre. Denne artikkelen trekker frem ei spesiell dame, men mange andre kunne ha blitt nevnt. Det vises stor omsorg. Det er hyggelig å registrere at folk bruker egen frihet og ressurser for å hjelpe andre.

Dama skribenten tenker på heter Eldrid. I mange har hun tatt initiativ til arrangementet ”Åpen julekveld”. Der inviteres alle som har lyst til å feire julekvelden i et stort fellesskap til en sosial sammenkomst med mat, drikke og gange rundt juletreet. Eldrid og hennes medhjelpere ”ofrer” julekvelden med familien for en kveld sammen med folk som ikke har det så godt i det daglige. Eller som ellers ville ha vært alene på julekvelden.

Tidligere i dag hørte skribenten en radioreklame der Eldrid snakket til de som ofte føler julekvelden som en tung kveld. Hun inviterte til fest, og mest sannsynlig vil mange melde seg på arrangementet. Det er ventet en plass mellom 30-40 påmeldte.

Slikt initiativ fortjener ros. De som gir mye av seg selv helt frivillig fortjener honnør. Det viser at det finnes privat omsorg, og at staten og kommunene ikke trenger å være pådrivere for et hjertevarmt engasjement.

Liberaleren ønsker Eldrid og andre som spiller på hennes banehalvdel en riktig god førjulstid. Det er deilig å registrere at det fortsatt finnes privat initiativ i omsorgen for medmennesker.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer