Ukategorisert

Sa nei til homofil kandidat

Det er synd at Fremskrittspartiet ikke ser på mennesker med et åpent sinn og vurderer det enkelte mennesket ut fra deres kvaliteter og ikke ut fra legningen. Stortingsrepresentant André Kvakkestads homofile legning var hovedgrunnen til at han ikke ble renominert på listen til Akershus FrP.

Det er VG som kan skriver at Kvakkestads homofile legning ble brukt mot hans kandidatur for en ny periode på Stortinget.

Få ville ha reagert dersom en slik kampanje ble kjørt mot en kandidat i for eksempel Kristelig Folkeparti. I Fremskrittspartiet blir det annerledes fordi partiet opp igjennom historien har frontet liberale saker. Å vrake en homofil kandidat på grunn av legningen og ikke på grunn av kvalifikasjoner er alt annet enn liberalt.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer