Ukategorisert

Frelsesarmeen gjør det godt

I år vil Frelsesarmeen tjene nær en million kroner på salg av julekort til næringslivet. I tillegg går andre innsamlingsaksjoner så det suser. Frelsesarmeen er en av julens vinnere.

Frelsesarmeen gjør mye godt for de som trenger det mest i Norge. Det er det liten tvil om. Samtidlig har armeen en diskriminerende holdning ovenfor homofile, noe vi kommenterte 6. mars 2003 i artikkelen Støtte Frelsesarmeen – aksept av homomobbing?.

Flere av skribentene velger å ikke gi penger til Frelsesarmeen, men prioriterer andre som gjør gode gjerninger, uten å diskriminere. Dessverre gjør altfor få som oss, og dermed fortsetter Frelsesarmeen med diskrimineringen, slik artikkelen fra 2003 beskriver.

For oss er valget enkelt når Frelsesarmeen utelukkes. Vi ønsker ikke å diskriminere homofile, verken direkte eller indirekte. Derfor velger vi å ikke bruke penger på Frelsesarmeen i år heller.

Tags:

Mest lest

Arrangementer