Ukategorisert

Jul med Holstad

Det er mennesker som har rusproblemer, bostedsløse og folk som av ulike grunner ikke feirer jul sammen med familien sin, som er gjester rundt Henning Holstad bord julehelgen. I år er det 35. gang Holstad byr opp til julefeiring.

Henning Holstad er primus motor bak Alternativ Jul som arrangeres for 35. gang i år. 13.500 gjester deltatt på Alternativ Jul. 4.500 har overnattet i julehelgen, og 8.000 frivillige har tilberedt og servert over 100.000 måltider. Dette er rett og slett imponerende. Det er rørende at Henning Holstad og hans medhjelpere bruker sin frihet til et slikt arrangement. Liberaleren vil ønske gjengen bak Alternativ Jul en riktig god jul, og lykke til med årets arrangement.

Du kan lese mer denne julefeiringen i Vårt Land.

Tags:

Mest lest

Arrangementer