Ukategorisert

Mindre oppmerksomhet enn ventet

Skribenten er paa ferie i Thailand. Ferien gaar som planlagt til tross for katastrofen som rammet landet i romjulen.

Det har vaert noen dagers landesorg i Thailand, uten at vi som turister merket mye til den. Bar – og restaurantlivet gaar som vanlig med de fordeler og ulemper det gir. Ferien er tradisjon tro meget bra, til tross for Tsunami-katastrofen 2. juledag.

Phuket-omraadet ble hardt rammet, noe hele turistnaeringen merker. Samou har faatt en opptur. Derfor er det ikke alle som beklager ulykken saa kraftig som en kan faa inntrykk av i media. Noen har tapt, mens andre vinner.

Det er langt mer prat om Tsunami-katastrofen blant utlendingene enn blant thaierne. Av en eller annen merkelig grunn tar de lettere paa katastrofer enn det vi fra vesten gjoer. En ligende hendelse i Norge ville ha satt landet paa hode. Det har ikke skjedd her i Thailand.

Livet gaar som det skal. Som turister er vi glade for nettopp det!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer