Ukategorisert

Et liv uten gambling?

Det er spennende aa feriere i et land der det meste av gamling er bannlyst.

Thailand er et merkelig land. Dobbeltmoralen styrer. Det er trist aa registrere. Likevel betyr forbudet et voldsomt svart marked. Det er fasinerende.

For en som liker aa bruke internasjonale nettselskap for aa satse penger paa ulike objekt er Thailand et mareritt. Nettsidene er sperret, men det er mulig aa komme igjennom den statlige kontrollen med litt datakunnskap. Det er heller ikke andre aapne muligheter som vi kjenner fra Norge som automater, Norsk Tipping eller andre lotteri. Det finnes spill, men de er statlige og kan kanskje sammenlignes med det gamle Pengelotteriet fra Norge.

Selv om gambling er ulovlig, og myndighetene gjoer hva de kan for aa unngaa pengespill, er det et gigantisk svart marked. Det er saa stort at det er vanskelig aa beskrive med enkle ord. Alt fra hanekamper til Thaiboksing kan en spille paa. Mange benytter mulighetene, og ikke bare turister slik myndighetene sannsynligvis haaper.

Det svarte markedet i Thailand viser at gambling ikke kan forbys eller reguleres slik som mange norske politikere tror. Kanskje boer kulturministeren i Samarbeidsregjeringen faa en invitasjon til smilets land?

Tags:

Mest lest

Arrangementer