Ukategorisert

Terje Lidwin til minne

Det var med sorg at jeg mottok budskapet om at Terje Lidwin var gått bort da jeg kom hjem fra jobb i dag. Terje var en engasjert og aktiv liberalist.

Et av de første minnene om Terje var fra et kurs hos Oslo FrP i 1993. Jeg husker spesielt at Frode Gjesdal lurte på hvem den mannen var og omtalte han som svært oppegående. Etterhvert ble jeg og Terje bedre kjent. Vi meldte oss ut av FrP samtidig og ble begge aktive i FRIdemokratene.

Terje flyttet på det tidspunktet til Vestfold og ble aktiv i fylkeslaget der. Jeg husker spesielt en morsom tur nedover til Tønsberg rett før fristen for innsamling av underskrifter gikk ut for å stille liste ved valget i 1995. Jan Fredrik Råknes, Sindre Duedahl, Trine Nordby Lunde, Arne Lidwin og jeg reiste nedover for å hjelpe til med innspurten. Vi ble mottatt av en engasjert, positiv og aktiv Terje. Vi lyktes selvsagt med underskriftene.

Terje var opptatt av å spre det liberalistiske budskapet innenfor partipolitiske rammer. Han var derfor av de som ble mest skuffet da FRIdemokratene høsten 1995 bestemte seg for å ikke bli et politisk parti. Våre organisatoriske veier skilte lag etter det, og siden den gang har vi hatt lite kontakt. Terje var svært aktiv blant de liberalistene som meldte seg inn i Det Liberale Folkepartiet i 1996 og overtok partiet og gjorde det liberalistisk. De siste årene har Terje imidlertid ikke deltatt aktivt i partipolitisk arbeid.

I kveld går mine tanker til familien til Terje og da spesielt til hans bror Arne. Fred over Terje Lidwins minne. RIP

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer