Ukategorisert

Ja til nytt stadion, men ….

Det foreligger planer om utbygging av Ullevaal Stadion med kunstgress og tak over banen. En positiv tanke som bør finansieres gjennom privat sektor. Kommunen eller staten bør ikke dekke kostnadene.

Det har til nå vært naturstridig å spille fotball i Norge på vinteren, i alle fall på baner utendørs. Dette kan bli endret dersom Ullevaal Stadion AS gjennomfører de ideene som allerede er lansert.

I følge Aftenposten står Ullevaal Stadion foran den største ombyggingen siden det ble bygget i 1926. Kunstgress, tak som kan trekkes tilbake og tribuneutbygging, slik at kapasiteten økes til 30 500 tilskuere, står på programmet. Det er ikke småtterier Ullevaal Stadion AS planlegger for fotballens nasjonalarena. Gjennomføres planene vil Oslo få et moderne og imponerende anlegg for idrett og næringsformål.

Politikerne bør vedta endringer i reguleringsplanen for å få til renoveringen. De bør stille seg så positivt til saken som overhode mulig. Likevel bør de si nei til å være med på finansieringen. Ullevaal Stadion bør ikke være skattefinansiert. Private aktører må dekke kostnadene. Oslo trenger ikke et nytt stort prosjekt betalt av skattepenger.

Tags:

Mest lest

Arrangementer