Ukategorisert

Er det rart, Helga?

Fylkesordfører i Finnmark, Helga Pedersen, trodde mytene om Finnmark var avlivet. Vi som skriver i Liberaleren vet bedre.

Gjennom et intervju i Radio Nordkapp sier fylkesordføreren at hun blir overrasket over hvor mange av mytene som lever i journalistkretser. Det kan umulig overraske Pedersen. Stort sett alle utspill fra Finnmarks-politikerne er negativ ladet. Mange av utspillene mot Stortinget og regjeringen er en bønn om flere finnmarkspakker. Sånn lever mytene i beste velgående.

Ta Vardø som eksempel. Før jul måtte hjelpeorganisasjoner starte innsamling for at deler av befolkningen skulle få mat, drikke, klær og julegaver på julaften. Når slike saker selges inn i journalistkretser er det umulig å avskaffe mytene om Finnmark.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer