Ukategorisert

En resolusjon uten mål og mening

Det er frustrerende å gå igjennom de forskjellige resolusjonene som ble vedtatt på landsmøtet i Kystpartiet. Noen resolusjoner koster ufattelig med penger dersom de skulle bli vedtatt av Stortinget.

Ta denne som et eksempel. Kystpartiet vil gi milliarder til ungdommen. En resolusjon som virker helt uten mål og mening, bortsett fra å øke utgiftene på statsbudsjettet ytterligere.

Det er markedet som enhver tid skal bestemme hvilke tilbud de unge skal få, også fritidstilbud, som Kystpartiet tydeligvis prøver å peke på i dette landsmøtevedtaket. Når etterspørselen ikke er tilstede skal ikke politikerne opprettholde et tilbud, selv om tilbudene retter seg mot uorganisert ungdom. Skribenten får en følelse av at Kystpartiet prøver å overprøve markedet med denne resolusjonen.

Et annet viktig moment er at Kystpartiet prøver å innføre nye skattefinansierte tilbud. En milliard her og en milliard der blir fort mye penger som må finansieres gjennom skatter og avgifter. Det betyr at en del av regningen overføres til ”oss, vi eller de” som ikke benytter tilbudene. Prinsipielt er dette forkastelig!

For andre resolusjoner fra Kystpartiets landsmøte, besøk Kystpartiet.no. Gode eksempel på et parti som prøver å kjøpe seg velgere finansiert med våre penger.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vampus
16 years ago

Ser at det finnes flere postinger om Kystpartiet her. Nå er det vel forhåpentligvis slik at disse ikke kommer til å ta over regjeringen med det første, så kanskje man burde fokusere energien sin på noe annet?

Jeg vet ikke om jeg er imponert, overrasket eller skremt over at noen faktisk har lest resolusjonene fra deres landsmøte. Eller har fulgt med på landsmøtet i det hele tatt…

Bård
Bård
16 years ago

Jeg syns artiklene om Kystpartiet var oppklarende. Til nå har jeg sett på Kystpartiet som et verdikonservativt sentrumsparti. Flere vedtak på landsmøtet tyder på at den kursen er forandret.
Vi får håpe de ikke kommer på vippen etter valget. Får de inn representanter i Finnmark, Troms og beholder dagens mandat i Nordland kan det skje.

Fra arkivet