Ukategorisert

Strippeshow på Fru Berg

Heldigvis har vi ikke et lovverk i Norge som forhindrer uteplasser å arrangere stripping, selv om showet skal arrangeres på langfredag.

Langfredag arrangerer uteplassen Fru Berg stripping og toppløs servering. Sognepresten i Nesbyen kaller arrangementet upassende, skriver Hallingdôlen.

De religiøse bør akseptere at ikke alle har et forhold til påsken. For mange er langfredag det samme som en vanlig fredag. En av innehaverne på Fru Berg regner førstkommende fredag som en helt vanlig dag. Derfor arrangerer han showet, og han bør få lov til det uten å bli mistenkeliggjort. Som driver må han få lov til å prøve å tjene penger. Stripping kan gi økte inntekter i kassen.

Fru Berg arrangerer stripping frivillig. De som stripper gjør det også frivillig. De som besøker Fru Berg langfredag går også ut helt frivillig. Hva er problemet når alt er basert på frivillighet?

Liberaleren ønsker Fru Berg lykke til med showet!

Tags:

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
    Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.
  • Den gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfraDen gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfra
    Johann Friedrich Struensee gjennomførte en revolusjon i Danmark-Norge. Fra toppen av det dansk-norske eneveldet. Han ble henrettet 28.april 1772, for majestetsfornærmelse.
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.