Ukategorisert

Strippeshow på Fru Berg

Heldigvis har vi ikke et lovverk i Norge som forhindrer uteplasser å arrangere stripping, selv om showet skal arrangeres på langfredag.

Langfredag arrangerer uteplassen Fru Berg stripping og toppløs servering. Sognepresten i Nesbyen kaller arrangementet upassende, skriver Hallingdôlen.

De religiøse bør akseptere at ikke alle har et forhold til påsken. For mange er langfredag det samme som en vanlig fredag. En av innehaverne på Fru Berg regner førstkommende fredag som en helt vanlig dag. Derfor arrangerer han showet, og han bør få lov til det uten å bli mistenkeliggjort. Som driver må han få lov til å prøve å tjene penger. Stripping kan gi økte inntekter i kassen.

Fru Berg arrangerer stripping frivillig. De som stripper gjør det også frivillig. De som besøker Fru Berg langfredag går også ut helt frivillig. Hva er problemet når alt er basert på frivillighet?

Liberaleren ønsker Fru Berg lykke til med showet!

Tags:

Comments are closed.

Fra arkivet

 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Selve boken om Berlinmurens fallSelve boken om Berlinmurens fall
  Hvis du vil lese noe intenst spennende og faglig solid om Berlinmuren siste dager, trenger du ikke lete videre.
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • Hva har hjemmelaget syltetøy og akupunktur til felles?Hva har hjemmelaget syltetøy og akupunktur til felles?
  Hvordan vet vi hva som er svindel og hva som ikke er det? Hva er det som gjør at noe løgn bør straffes, men ikke annen type løgn?
 • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
  Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.
 • Med en klype saltMed en klype salt
  Hva måler man egentlig når man måler fattigdom på den måten som gjøres i Norge?
 • Et korrumpert monopolEt korrumpert monopol
  Norsk Tipping har skaffet seg et monopol på gambling i Norge gjennom "bestikkelser" av idrett og kultur.