Ukategorisert

Er du kjent nok….

Er du kjent nok kan du bli nominert på listene til Demokratene. Gry Jannicke Jarlum er et bevis på at den påstanden er riktig.

En mye tøffere kriminalpolitikk og større vekt på utenomjordiske fenomener. Det vil være artisten Gry Jannicke Jarlums hovedfokus som rikspolitiker, skriver VG. For øvrig vet hun ikke om mye Demokratenes partiprogram, kommer det frem i intervjuet som er gjort av henne etter nominasjonen.

Det at Demokratene nominerer Jarlum i Hedmark viser at Jan Simonsen og Vidar Kleppe sliter med å bygge opp et seriøst, troverdig parti som skal gjøre suksess ved høstens valg. Gry Jannicke Jarlum vil ikke ha troverdighet som politiker.

Gry Jannicke har siden starten av 80-tallet fremstått som en litt uvanlig person. Det begynte så smått med den dobbeltmoralistiske sangen «Svake menneske». Deretter var hun borte fra rampelyset en periode, noe hun bortforklarte med at hun var blitt bortført av ufo`er. Hun har også fremstått som tørrlagt sexoholiker på et stort TV-show. Alt dette og mye mer bør hun få lov til å gjøre uten at noen blander seg. Når hun likevel velger å bli politiker og skal styre folks liv i en stor grad må det være lov å påpeke at hun tidligere har fremstått som litt ”tullete” for å si det mildt.

Nominasjonen av Gry Jannicke Jarlum viser at Demokratene sliter. Kanskje like greit ettersom partiet ikke forfekter mange liberale verdier. Jarlum vil ikke være en god grunn for liberalister til å stemme på Demokratene.

Mest lest

Arrangementer