Ukategorisert

Er du kjent nok….

Er du kjent nok kan du bli nominert på listene til Demokratene. Gry Jannicke Jarlum er et bevis på at den påstanden er riktig.

En mye tøffere kriminalpolitikk og større vekt på utenomjordiske fenomener. Det vil være artisten Gry Jannicke Jarlums hovedfokus som rikspolitiker, skriver VG. For øvrig vet hun ikke om mye Demokratenes partiprogram, kommer det frem i intervjuet som er gjort av henne etter nominasjonen.

Det at Demokratene nominerer Jarlum i Hedmark viser at Jan Simonsen og Vidar Kleppe sliter med å bygge opp et seriøst, troverdig parti som skal gjøre suksess ved høstens valg. Gry Jannicke Jarlum vil ikke ha troverdighet som politiker.

Gry Jannicke har siden starten av 80-tallet fremstått som en litt uvanlig person. Det begynte så smått med den dobbeltmoralistiske sangen «Svake menneske». Deretter var hun borte fra rampelyset en periode, noe hun bortforklarte med at hun var blitt bortført av ufo`er. Hun har også fremstått som tørrlagt sexoholiker på et stort TV-show. Alt dette og mye mer bør hun få lov til å gjøre uten at noen blander seg. Når hun likevel velger å bli politiker og skal styre folks liv i en stor grad må det være lov å påpeke at hun tidligere har fremstått som litt ”tullete” for å si det mildt.

Nominasjonen av Gry Jannicke Jarlum viser at Demokratene sliter. Kanskje like greit ettersom partiet ikke forfekter mange liberale verdier. Jarlum vil ikke være en god grunn for liberalister til å stemme på Demokratene.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
ytringsjenta
ytringsjenta
16 years ago

Akkurat det kan jeg si meg hjertens enig i. Jeg innrømmer at jeg ikke har så god greie på demokratenes partiprogram,men jeg har (desverre) hatt et bekjentskap med Gry. Og nominasjonen av henne er for meg totalt uforståelig. Hun er ikke mer engasjert i politikk enn det jeg er i kongen av Kongo- og når hun ikke er i stand til å sette seg inn i annet enn sitt eget ego, er det heller tvilsomt at hun vil greie å sette seg inn i noens partiprogram i det hele tatt. På den annen side,så vil jeg påpeke at det er… Read more »

Goggoi
Goggoi
16 years ago

Forsåvidt enig angående angående Demokratene, men i rettferdighetens navn bør det nevnes at hun bare er listefyll om at kjendiser som listefyll er veldig vanlig. Kleppe har vel sagt noe lignende at dette er ENESTE mulighet til et parti med et valgbudsjett på et par tusen kroner å få oppmerksomhet på. Til sammenligning har FrP 6 millioner i valgbudsjett, og det er jo faktisk blant de minste budsjettene. Så sånn rent bortsett fra at jeg tar sterk avstand fra Kleppe & co. må jeg si meg enig i Anders Langes slagord «Brød og sirkus til folket!» Man er nødt til… Read more »

Fra arkivet