Ukategorisert

Ga forbrukerne valgmuligheter

Det å selge bikinier til små barn er med på å gi foreldrene flere valgmuligheter. Ingen tvinges til å kjøpe produktene, slik en skal tro når en ser reaksjonene til Barne- og familieminister Laila Dåvøy.

H&M, Lindex og KappAhl selger i år bikinier med BH’er til ettåringer skrev VG i dag tidlig. Etter reaksjoner fra regjeringsmedlemmer har blant annet Lindex fjernet bikiniene fra hyllene, i følge VG.

Laila Dåvøy har et poeng i at barn bør få være barn så lenge som mulig. Likevel er det butikkenes rett og forbrukernes frihet å få selge og kjøpe ulike plagg, også bikinier for unger.

Markedet vil til enhver tid regulere også dette området. Ved etterspørsel vil tilbudet være tilstede. Politikerne må la markedet råde og akseptere folks frihet. Dåvøy må huske at ikke alle er som henne. Heldigvis for det!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
ytringsjenta
ytringsjenta
16 years ago

Ja,du har nok desverre rett i at ved etterspørsel vil tilbudet alltid være til stede. Vil være et brillefint marked for de millioner av pedofile som produserer snuskete filmer og stillbilder på verdensbasis,samt for enkelte fedre som ikke nøyer seg med å la blikket vandre over kona. Desto tidligere barna ikke lenger får lov til å være barn og i stedet kan være små damer,desto bedre er det. Så lenge leve valgfriheten. Spørsmålet er vel heller snarere hvem det er som IKKE har noe valg her.

Snorre
Snorre
16 years ago

Heh. Hvordan er det bedre for en pedofil at ungen går i bikini enn naken? For såvidt jeg husker pleier ikke sneipene å ha på seg klær hvor voksne folk bruker bikini (eller annet antrekk, så klart 😛 ).

Fra arkivet