Ukategorisert

Mange journalister stemmer AP/SV

Til sammen støtter 65 prosent av journalistene AP eller SV. Et stort flertall av journalistene stemmer på de røde partiene.

Det er Propagaganda som offentliggjør disse tallene.

Det er ikke positivt at så mange journalister liker partiene til Jens Stoltenberg eller Kristin Halvorsen. Rett og slett fordi partitilhørigheten kan gjøre seg gjeldende i sakene som journalistene produserer. Det betyr påvirkninger av en politikk som begrenser personlig frihet og valgmuligheter. Undersøkelsen forklarer den ensidige dekningen av politiske saker. Stort sett alle redaksjoner er samstemte i viktige saker.

Liberaleren ønsker seg flere journalister som skiller seg ut fra den gråe massen. Vi ønsker oss flere journalister med en annerledes partitilhørighet. Det ville ja gitt mer mangfold i de ulike redaksjonene.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer