Ukategorisert

Et lite imponerende svar

Justisminister Odd Einar Dørum fikk mye kritikk for forslagene til nye etterforskningsmetoder som ble lagt frem i mars. Det meste av kritikken er svært fortjent. Etter beste evne prøver han i dag å svare på litt av kritikken.

Dørum sitt svar er adressert til en lederartikkel som var i Adresseavisen 30. mars. Justisministerens svar finner du på Odin.no.

Odd Einar Dørum berører ikke alle uskyldige som kan bli rammet dersom hans forslag settes ut i livet. Han kommer ikke med gode argument som tar knekket på de liberale dilemma som uten tvil reises i hans forslag. Tvert imot forsvarer han at stua kan avlyttes uten skjellig grunn til mistanke. Skribenten trodde justisministeren skulle komme med et svar som ga oss skeptikere noe å tenke på. Det har han ikke klart.

Tillitsmannsapparatet i Venstre har en stor oppgave med å få justisministeren på riktig kurs igjen. Den kursen han følger nå er feil i forhold til partiprogrammet, liberale verdier og viktige prinsipp. Venstres tillitsmenn må få justisministeren til å forandre kursen. Dagens svar tyder på en fortsatt hard linje med de ulempene det medfører.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
norvegia
16 years ago

Her er norvegia 107 % enig med liberaleren. Fins det ikke noe lovverk som hindrer forslag om nazilover?

Les ellers http://norvegia.motime.com/post/435146

Anonym
Anonym
16 years ago

Folk i Skandinavia er etterhvert blitt så lydige at de ikke protesterer mot stadig sykere inngrep fra overformynderne. De sier bare, ja sånn er det. nesten like ille som svenskene, er vi blitt!!! Vi har noe å lære av franskmennene (selv om politikken deres ikke akkurat er et forbilde)

Fra arkivet