Ukategorisert

Et sørgelig innlegg fra Dåvøy

Er du allerede i dårlig humør, ikke les artikkelen til barne- og familieminister, Laila Dåvøy, i Ukeavisen. Debatten om kvinneandelen i styrene fortsetter.

Det er ikke rart Samarbeidsregjeringen sliter når denne argumentasjonen når velgerne, og den prinsipielle tenkingen er fullstendig fraværende. Hvordan er det mulig for Høyre å forsvare en slik argumentasjonsrekke?

Hvor er mottoet ”Frihet, ansvar og mangfold”?

Barne- og familieminister Laila Dåvøy gir vann på mølle for de som pent og pyntelig spør om denne regjeringen hemmer eller fremmer kollektivisme. Som medlem av Høyre gremmes skribenten av Dåvøys bidrag i debatten.

Regjeringen består riktig nok av tre forskjellige parti, men det må være mulig å ha en rettesnor for den praktiske politikken. Den snoren bør være så lik prinsipp-programmene som overhode mulig. I Samarbeidsregjeringen spriker det i alle retninger i mange saker.

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Simon Thorbjørnsen
16 years ago

Jeg deltok på et seminar forleden der d’herrer Foss, Meyer, Sanner og Brende deltok.
Foss svarte på mitt spørsmål ang. Høyres forhold til eiendomsretten ifb kvoteringssaken.

For å si det sånn, Foss svar ga ingen forhåpninger om at Høyres toppledelse ser noen betenkeligheter med de-privatiseringen (som det het på 70-tallet).

Eirik Haver
16 years ago

Et menneske som godtar et plass i et styre som personen får på grunn av kvotering, er et tragisk menneske. Uansett om det er en mann eller kvinne.

Nå er det på tide å glemme statistikkene over kjønn, og heller se på enkeltmenneske.

VamPus
16 years ago

Det Dåvøy med følge ikke forstår er at de forveksler «mangfold» med «kjønn». Forøvrig hadde Kristin Mile en artig vinkling i Dagbladet i dag:
«Man behøver ikke være medlem av Ottar for å være for kvotering, det holder å være næringsminister fra Høyre».

Gleder meg til Dåvøy begynner å tvangsoppløse norske selskaper til høsten (midt i valgkampen) slik hun har lovet. Hvorfor ikke tvangsoppløse de statlige selskapene som ikke oppfyller 40% i samme slengen? I følge Aftenposten ligger stat og kommune dårligere an enn private selskaper. Da hadde det begynt å bli virkelig morro!

Anonym
Anonym
16 years ago

Nå er det på tide at menn slipper militæret, eller at også kvinner tvinges inn i det! Norge sier at vi praktiserer «likestilling,» men i virkeligheten er det verdens mest radikale anti-menn feminisme som er implementert i Skandinavia- damene har kuttet av oss ballene. «Sexpress» og alt mulig bullshit læres bort på skolen, men ingen ting læres bort om de naturlige kjemiske forskjellene mellom kjønnene og gutter får ingen støtte når det gjelder deres natrulige psykiske tilstand og deres sexbehov, de blir bare beskyldt for ditt og datt og er etterlatt med dårlig selvfølelse null støtteapparat! NOK er NOK!!!

Fra arkivet