Ukategorisert

Et sørgelig innlegg fra Dåvøy

Er du allerede i dårlig humør, ikke les artikkelen til barne- og familieminister, Laila Dåvøy, i Ukeavisen. Debatten om kvinneandelen i styrene fortsetter.

Det er ikke rart Samarbeidsregjeringen sliter når denne argumentasjonen når velgerne, og den prinsipielle tenkingen er fullstendig fraværende. Hvordan er det mulig for Høyre å forsvare en slik argumentasjonsrekke?

Hvor er mottoet ”Frihet, ansvar og mangfold”?

Barne- og familieminister Laila Dåvøy gir vann på mølle for de som pent og pyntelig spør om denne regjeringen hemmer eller fremmer kollektivisme. Som medlem av Høyre gremmes skribenten av Dåvøys bidrag i debatten.

Regjeringen består riktig nok av tre forskjellige parti, men det må være mulig å ha en rettesnor for den praktiske politikken. Den snoren bør være så lik prinsipp-programmene som overhode mulig. I Samarbeidsregjeringen spriker det i alle retninger i mange saker.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer