Ukategorisert

Feil timing hos Skatteetaten

Det å dra på seminar like etter at selvangivelsen er sendt ut blir det samme som om en butikk skal stenge på grunn av kurs dagen etter at det store vintersalget er annonsert.

I dag er dørene stengt og telefoner besvares ikke når 140 ansatte ved likningskontorene, fylkesskattekontoret og skattefogden i Nord-Trøndelag drar til Røros på seminar, skriver NRK Trøndelag.

Telefonlinjene gløder hos likningskontorene etter at de fleste fikk den foreløpige beregningen i postkassa denne uka. Spørsmålene til folk i Nord-Trøndelag må vente til neste uke fordi de som kan svare på spørsmål blir borte resten av uka.

Dette er et bevis på elendig planlegging av et offentlig kontor. Det samme kunne aldri ha skjedd i en privat bedrift, rett og slett fordi de må sette forbrukeren i sentrum. Det slipper det offentlige som er i en monopolsituasjon. Hos Skatteetaten er konkurranse et fremmedord.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
    Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.
  • Legaliser aktiv dødshjelp!Legaliser aktiv dødshjelp!
    Å kunne bestemme over eget liv, betyr også å kunne bestemme å avslutte det når det passer en.
  • Fransk feminist henrettetFransk feminist henrettet
    Sterk kost i feministisk manifest: forfatteren henrettet i dag efter parodi av en rettssak.