Ukategorisert

Du godeste, du godeste

Det er rett av Arbeiderpartiets Ranveig Frøiland å ta spørsmålet opp i Stortingets spørretime. Det å kreve at Hansa-merkene på setene på Brann Stadion måtte fjernes av alkoholpolitiske årsaker er latterlig.

Det var Rusmiddeldirektoratet som satte foten ned og påla sportsklubben Brann å fjerne Hansa-reklamen som har prydet setene på Brann Stadion. I slutten av mars ble merkene fjernet, i følge NRK.

Saken får sitt etterspill. Arbeiderpartiet tar saken opp i spørretimen. Det skal bli spennende å se svaret til sosialminister, Dagfinn Høybråten.

Denne saken viser hvor mange rare regler vi har i dette landet. Det er selvsagt ille at pålegget til Rusmiddeldirektoratet bryter med mange viktige prinsipp, nemlig både eiendomsretten og ytringsfriheten. Likevel er det verste at offentlige instanser bruker tid og ressurser på en sånn fillesak. Om det er reklame for Hansa eller ikke på Brann Stadion er en bagatell. Det er tragisk at byråkrater bruker tid på et slikt spørsmål.

Kjære Ranveig Frøiland, gjør oss alle en tjeneste. Slakt sosialministeren i morgendagens spørretime!

Tags:

Mest lest

Arrangementer