Ukategorisert

Er et landsmøtevedtak lite verdt?

Sosialistisk Venstreparti er opprørt og det er forståelig. Dagens utspill fra Erna Solberg er merkelig og også andre bør reagere på Høyres dobbeltspill.

Høyres landsmøte vil trolig gå inn for å la homofile par få adoptere. Likevel vil ikke partiet ta denne saken inn i regjeringssamarbeidet med KrF. Rett og slett fordi Kristelig Folkeparti ikke deler Høyres standpunkt i denne saken. Med en slik innstilling er det ikke rart at Høybråten vinner den ene saken etter den andre i regjeringen.

Høyres leder, Erna Solberg, mener denne saken ikke er så viktig for Høyre. Derfor vil hun ikke risikere regjeringssamarbeidet, melder NRK.

Hvis Høyre ikke mener alvor med et landsmøtevedtak der partiet åpner for å la homofile par få adoptere bør partiet vente med et slikt vedtak. Hvis partiet ikke jobber seriøst for å få gjennomført partiets politikk er det å lure velgerne. Et landsmøtevedtak vil være null verdt dersom det ikke tas med i et eventuelt regjeringssamarbeid etter høstens valg.

De homofile trenger ikke flere festtaler fra politikerne. Nå trengs handlinger. Solbergs utspill er så langt fra en handling som det kan være. Liberaleren beklager utspillet, og håper Høyres partileder møter sterk motbør i denne saken.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer