Ukategorisert

Skatt reduserer folks frihet

Bare en av fire vil ha skattelettelser. De aller fleste vil beholde dagens skattenivå for å sikre tjenester som skole og eldreomsorg. En sørgelig meningsmåling for oss som mener folk flest bør beholde mer av egen inntekt.

64 prosent av de omtrent tusen spurte i en meningsmåling MMI har utført for Dagbladet, ønsker å beholde dagens skattenivå for å sikre offentlige tjenester. Ifølge denne meningsmålingen er folk flest heller ikke så veldig opptatt av spørsmål om skatt og skattelettelser. Bare 15 prosent svarer at skattespørsmål er meget viktig når de skal bestemme seg for hvilket parti de skal stemme på.

Skribenten ber leserne legge merke til at dette er en meningsmåling. Det betyr at tallene må tas med en klype salt. Det gir likevel en god pekepinne på holdningen til velgerne, og sett med liberalistiske øyner er skattesynet til et flertall hos befolkningen beklagelig. Rett og slett fordi skatt reduserer individenes frihet. Vi mister muligheten til selv å prioritere hva egne penger skal brukes til.

Skatt er tyveri!

Mest lest

Arrangementer