Ukategorisert

Et flott radioprogram

Er du tidlig våken på søndag, da bør du høre radioprogrammet ”Endelig voksen” på Kanal 24.

Han er tidligere redaktør av Dine Penger. Han kaller seg anarkist. Han har holdt foredrag, skrevet artikler, gitt ut bøker og deltatt i debattprogram med meninger som skiller seg ut fra den store grå massen. Han har tro på markedsløsninger. Han elsker frihet. Hans navn er Christian Vennerød. Du kan høre han på Kanal 24 hver søndag.

Det har vært en fryd å høre programmet ”Endelig voksen”. Et program som skiller seg ut fra mange andre TV – og radioprogram. Det er et program som er spekket med et politisk innhold, med konklusjoner og løsninger som vi liberalister setter pris på. Er du lei venstrevridde journalister, da anbefales programmet til Christian Vennerød på det varmeste.

”Endelig voksen” kan høres på Kanal 24 hver søndag fra klokken 09:00 – 10:00.

Tags:

Mest lest

Arrangementer