Ukategorisert

En takk til Alvheim

Et klart flertall i Fremskrittspartierts programkomité gikk inn for at det bør opprettes et «identifikasjonsregister basert på DNA» over alle norske borgere. John Alvheim er imot, og i følge Aftenposten snudde han flertallet i saken i landsstyret.

Liberaleren har tidligere omtalt forslag om et sentralt DNA-register. For oss er det umulig å argumentere for slik registrering. Heldigvis deler John Alvheim vårt syn i denne saken. Ennå mer hyggelig er det at han får store deler av partiet til også å bli motstandere av et sentralt DNA-register.

Fremskrittspartiet har landsmøte fra 20. – 22. mai. Da får vi vite om Fremskrittspartiet vil følge programkomiteen eller John Alvheim og de andre som er motstandere av et identifikasjonsregister basert på DNA.

Mest lest

Arrangementer