Ukategorisert

Ha en god middag

Liberaleren må ønske Lars-Henrik Michelsen og Per Kristian Foss en god middag.

Dagens politiske stunt er det Unge Venstre som står bak. Etter at finansministeren var på middag hos Rimi-Hagen, en middag som har fått stor omtale i media, inviterte Unge Venstre sin leder statsråden på middag. I invitasjonen til finansdepartementet blir Foss bedt om å holde en tale om situasjonen i norsk økonomi, en tale Unge Venstre ønsker å legge ut på sine nettsider.

Dette er et godt stunt av Unge Venstre, og gode ønsker for kveldens servering sendes av oss. Sannsynligvis blir det en koselig kveld med god mat i en politisk og sosial ramme. Noe som påpeker viktigheten av at politikere får lov til å knytte kontakter og delta på ulike arrangement uten at noe ”muffens” ligger bak. Personlig frihet er viktig også for regjeringsmedlemmer og andre toppolitikere.

Vi ønsker alle på kveldens middag en koselig, sosial og lærerik kveld!

Mest lest

Arrangementer