Ukategorisert

ADVARSEL: Kystpartiet på vippen?

Kjenner du velgere i Finnmark, Troms eller Nordland som vurderer å stemme Kystpartiet, da bør du gi dine advarsler. Kystpartiet kan nemlig komme på vippen etter stortingsvalget, og Roy Waage vil sørge for at partiet velger det rød-grønne alternativet.

Grunnen til ingressen om Finnmark, Troms eller Nordland er at Kystpartiet ligger best an i disse fylkene. Nordland er partiets beste fylke, og sannsynligvis vil partileder Roy Waage trekke mange stemmer i Troms. Det kan bety en rød-grønn regjering etter valget. Waage er nemlig svært rød.

Liberaleren er ikke en forsvarer av dagens regjering. Vi mener ikke at Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre er den perfekte løsningen. Det er likevel flere hakk bedre enn alternativet til Ap, SV og Senterpartiet. Det rød-grønne alternativet vil velge en retning som er vesentlig verre enn den dagens Samarbeidsregjering står for. Derfor ønsker ikke Liberaleren at Jens Stoltenberg, Kristin Halvorsen eller Åslaug Haga inntar regjeringskontorene.

I følge en meningsmåling fra Vårt Land kan Kystpartiet komme på vippen etter høstens valg. Det vil gi en kaotisk situasjon. I tillegg vil Waage sørge for å skifte ut dagens regjering. Roy Waage er en krystning av det verste fra Kristin Halvorsen og Dagfinn Høybråten. Skribenten vil ikke ha en slik bastard i vippeposisjon. Makt til Kystpartiet vil bety økte offentlige utgifter som må finansieres gjennom skatter og avgifter. Makt til Kystpartiet vil bety redusert frihet. Derfor denne advarselen om Kystpartiet.

For mange vil det virke rart å bruke spalteplass med advarsler på et miniputtparti som ikke når over sperregrensen en gang. Kystpartiet vil aldri bli et stort parti, men partiet står sterkt i enkelte deler av landet. Denne styrken kan gi mandat, og sørger mandatet for en vippeposisjon er det sterkt beklagelig.

Kystpartiet bør ikke få politisk innflytelse! Kystpartiet vil i neste periode være det partiet på Stortinget som står lengst unna liberalismen. Det bør si det meste.

Tags:

Mest lest

Arrangementer