Ukategorisert

Norge – et komplisert land

På 24 år har Brønnøysundregistrene gått fra 14 til 470 ansatte. Byråkratiet vokser og vokser.

Det er i neste måned at Brønnøysundsregistrene skal ansette 25 nye medarbeidere. Det er stadig flere lovpålagte registreringer for næringsliv og offentlige forvaltninger som er årsaken til at Brønnøysundsregistrene er en bedrift i sterk vekst.

Veksten for denne bedriften er et glimrende eksempel på at politikerne har bommet på å få til et enklere Norge. Det er skremmende at veksten hos Brønnøysundsregistrene har vært så stor. Tiden for effektivisering er overmoden. Oppfordringen er herved sendt til alle i det politiske systemet.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ruffe
Ruffe
16 years ago

Det er tydelig at skribenten her har bommet en del, og ikke vet noe om temaet i det hele tatt!
Sjekk opp en del faktaopplysninger før du legger ut om ting du ikke vet stort om!

Fra arkivet