Ukategorisert

Liberalister får skryt

Dagbladet.no har en gjennomgang av partienes nettsider. Det liberalistiske alternativet Det Liberale Folkepartiet får helt fortjent skryt for sitt nettsted.

I artikkel går avisen igjennom de ulike nettstedene. DLF kommer godt ut av gjennomgangen, og journalist Jan Thoresen mener partiet til Vegard Martinsen utmerker seg, og partiet får skryt for oppdateringen. På partiets forum har medlemmer og sympatisører gledet seg over dagens nettskryt.

I et intervju med Liberaleren tidligere i vår håpet partilederen på positiv mediaomtale for partiet. Martinsen mente slik omtale ville øke interessen for partiet. Litt omtale har partiet nå fått, og det bør utnyttes gjennom ulike tiltak.

Liberaleren er som et liberalistisk nettsted enig i mye av det DLF skriver om på sitt nettsted. Vi er ikke enig i absolutt alle sakene, men i politiske standpunkt og viktige prinsipp er det ingen andre parti som er i nærheten av nivået til DLF. Derfor gleder også Liberaleren seg av dagens “nettkåring”.

Comments are closed.

Fra Liberalerens arkiv

  • Vår individualistiske velferdsstatVår individualistiske velferdsstat
    Ideen om at individualisme og kollektivisme er to motsetninger, som er fiender med hverandre, er feil. La oss tenke på kollektivet også!
  • Storflyplassen som ble et kaosStorflyplassen som ble et kaos
    Byggingen av Berlins nye flyplass skulle bevise at offentlig sektor kunne takle store prosjekter bedre enn den private.
  • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
    Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?

Verdt å få med seg