Ukategorisert

Liberalister får skryt

Dagbladet.no har en gjennomgang av partienes nettsider. Det liberalistiske alternativet Det Liberale Folkepartiet får helt fortjent skryt for sitt nettsted.

I artikkel går avisen igjennom de ulike nettstedene. DLF kommer godt ut av gjennomgangen, og journalist Jan Thoresen mener partiet til Vegard Martinsen utmerker seg, og partiet får skryt for oppdateringen. På partiets forum har medlemmer og sympatisører gledet seg over dagens nettskryt.

I et intervju med Liberaleren tidligere i vår håpet partilederen på positiv mediaomtale for partiet. Martinsen mente slik omtale ville øke interessen for partiet. Litt omtale har partiet nå fått, og det bør utnyttes gjennom ulike tiltak.

Liberaleren er som et liberalistisk nettsted enig i mye av det DLF skriver om på sitt nettsted. Vi er ikke enig i absolutt alle sakene, men i politiske standpunkt og viktige prinsipp er det ingen andre parti som er i nærheten av nivået til DLF. Derfor gleder også Liberaleren seg av dagens “nettkåring”.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • For mye folk er ikke problemetFor mye folk er ikke problemet
    Glem befolkningsveksten. Problemet er for lite og for dyr energi. Og Paul Ehrlich.
  • Med en klype saltMed en klype salt
    Hva måler man egentlig når man måler fattigdom på den måten som gjøres i Norge?
  • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
    Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.