Ukategorisert

Et herlig dansk forslag

Den danske politikeren, Margit Kjeldgaard, vil fremme forslag om legalisering av hasj i Danmark. Liberaleren støtter forslaget, og forventer at norske politikere følger opp med lignende forslag i den norske nasjonalforsamlingen.

Fra sitt kontor på Folketinget viser Kjeldgaard i Enhetspartiet frem forslaget om legalisering av hasj, skriver VG. Debatten kommer opp om noen få dager, nemlig 7. juni.

Margit Kjeldgaard legger ikke skjul på at hun selv røyker hasj, og ønsker å gjøre dette uten å bryte loven. Dessverre vil ikke forslaget bli vedtatt, men det er viktig å fremme forslag som skaper prinsipielle debatter. Et forslag om legalisering av hasj skaper en prinsipiell meningsutveksling. Derfor bør også norske stortingspolitikere som er i opposisjon til dagens ruspolitikk komme etter. Liberaleren vil mer enn gjerne ha et lignende forslag og likens debatt i Norge også.

Våre hilsninger går i dag til Danmark, og politikeren Margit Kjeldgaard. Lykke til!

Tags:

Mest lest

Arrangementer