Ukategorisert

Et kostbart arrangement

Ordføreren i Tromsø har kjøpt billetter til hele kommunestyret for skattefinansierte midler til Mandela-konserten 46644 Arctic som arrangeres i Tromsø 11. juni.

I tillegg finansierer Tromsø kommune konserten med hundre kroner for kommunens ansatte, melder NRK Troms.

Mandela-konserten i Tromsø har fått mye økonomisk støtte fra både stat, fylkeskommune og kommune. I tillegg til ordførerens billettstunt har blant annet både Stortinget og Forsvaret bidratt økonomisk til dette arrangementet. Hvis kommunens ansatte eller politikere ønsker å gå på konserten, burde de ha betalt fullpris som de aller fleste andre. Konserten er mer enn nok subsidiert fra før.

Herman Kristoffersen er en ordfører som gjør relativt mye rart! Opposisjonen har all grunn til å være kritisk over Herman sitt siste stunt.

Det er flott at det rettes oppmerksomhet mot Aids. Det finnes også folk som kaller seg liberalister som ikke har noe imot å bruke offentlige penger på forskning og bekjempelse av Aids. Det er likevel stor forskjell på de ulike bevilgninger. Kristoffersen går langt over grensen med sitt billettstunt.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer