Ukategorisert

Nesten politisk reklame

Medietilsynet er ikke helt enig med Liberaleren, men deler likevel flere av våre synspunkt.

Det var i fjor høst Sosial – og helsedirektoratet satte fokus på norsk alkoholpolitikk. Liberaleren kalte kampanjen politisk. Ikke for et spesielt parti, men for det politiske systemet som forsvarer dagens alkoholpolitikk. Medietilsynet er langt på vei enig med oss som var skeptisk til kampanjen, uten at et statlig tilsyn bør eller skal brukes som et sannhetsvitne i slike meningsytringer.

Vi alle er en del av staten. Det betyr at politikerne og byråkrater skal være forsiktig med å fremme meninger på vegne av fellesskapet. Liberalister delte ikke statens budskap i høstens kampanje, og sannsynligvis vil vi være uenig også i den neste kampanjen som er ventet om noen måneder.

I Liberalerens redaksjon mener vi dagens alkoholpolitikk er uheldig. Norge har en alkoholpolitikk som oppmuntrer til kriminelle handlinger som for eksempel smugling. I tillegg er det et stort spørsmålstegn på kostnadene som staten har brukt for å forsvare dagens avgiftsnivå.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer