Ukategorisert

Tromsø gir seg ikke

Dersom OL-arrangementet skal betales ved hjelp av skatter og avgifter bør ikke Norge søke om å få arrangementet.

OL-entusiastene i Tromsø vil nå jobbe videre for å få vinter-OL til Tromsø i 2018, melder Liberaleren“>NRK Troms. Dermed kan få en nesten evigvarende debatt om denne saken. OL-tilhengerne gir seg ikke!

Liberaleren er motstander av Olympiske Leker i Tromsø dersom lekene skal skattefinansieres. Vi er også motstandere av en statlig delfinansiering. Vår motstand er logisk ettersom vi ønsker å fjerne eventuelt senke skatter og avgifter drastisk. Det er umulig å oppnå et slikt ønske dersom staten skal bidra med 10,14,16 eller 20 milliarder 2018-kroner i et OL-prosjekt.

Tags:

Comments are closed.

Mest lest

Fra arkivet

 • Den gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfraDen gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfra
  Johann Friedrich Struensee gjennomførte en revolusjon i Danmark-Norge. Fra toppen av det dansk-norske eneveldet. Han ble henrettet 28.april 1772, for majestetsfornærmelse.
 • En storming skapte helvete på jordEn storming skapte helvete på jord
  Den 7. november 1917 stormet bolsjevikene Vinterpalasset i St. Petersburg.
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • En hyllest til politikerneEn hyllest til politikerne
  Politikere fortjener ofte mer respekt enn de får. Samtidig bør vi ha mindre tro på det politiske systemet.
 • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
  Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.
 • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
  Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?
 • Vår individualistiske velferdsstatVår individualistiske velferdsstat
  Ideen om at individualisme og kollektivisme er to motsetninger, som er fiender med hverandre, er feil. La oss tenke på kollektivet også!