Ukategorisert

Nå tjener du til deg selv!

I dag er ”skattefrihetsdagen”! Fra i dag av tjener du penger til deg selv, ikke til staten. Verdt å feire? Absolutt, mener Høyre.

Høyre og Skattebetalerforeningen har regnet ut at 22.juli er dagen du begynner å tjene penger til deg selv, og ikke til staten. Hittil i år har alt du har tjent gått til staten i form av skatter og avgifter.

De kaller derfor dagen ”skattefrihetsdagen”, ifølge VG. I løpet av 4 år med ikke-sosialistisk regjering og titalls milliarder i skattelettelser har skattetrykket blitt redusert så mye at du kan feire hele 9 dager tidligere enn for fire år siden. Imponerende?

Ja, mener Høyres nestleder Jan Tore Sanner. Nei, slett ikke, sier Liberaleren.

Det er bedrøvelig at du over halve året jobber kun for å tjene penger til staten. Tenk om du fikk forvalte og prioritere disse pengene selv! Det hadde vært noe.

Liberaleren har lansert ett virkemiddel for å øke nordmenns bevissthet om skattenivået; spesifisert skatteseddel. I artikkelen 05.juli nevnte vi også taxpayer’s day, den internasjonale varianten av skattefrihetsdagen.

For øvrig mener Liberaleren, som alle gode liberalister, at skatt er tyveri.

Mest lest

Arrangementer