Ukategorisert

Utfordring til PeeWee

Jeg er lei av skrivebordskverulanter med et løpsk tastatur. Mennesker som oversvømmer internetts diskusjonsforum med ord, med den konsekvens at vi som har er reallife ikke har tid til å ta diskusjonen. PeeWee, du er av de verste, både i form og antiliberalt innhold. Jeg utfordrer deg derfor til verbal, ideologisk duell.

Det er på tide å dukke frem i den virkelige verden. I en debatt på like vilkår, med lik taletid og uten mulighet til å gjemme seg vekk. Det er på tide du møter en libertarianer ansikt til ansikt. Jeg utfordrer deg derfor til en ideologisk debatt. One on one.

Jeg er åpen for andre alternativer, men jeg vil i utgangspunktet foreslå at vi møtes på debatt hos Det Norske Studentersamfund, på landets frieste talestol. Jeg har kontakter nok til å ordne en slik holmgang. Jeg er også åpen for valg av spesielle temaer knyttet til libertarianismen. Det er på tide du stiller opp og forsvarer alle dine løsaktige ”argumenter” mot libertarianismen.

Hansken er kastet!

Mest lest

Arrangementer