Ukategorisert

Svikerpartiet!

Jeg liker ingen politiske partier… Etter hvert begynner jeg imidlertid å få en ny politisk hovedmotstander istedenfor Senterpartiet. Høyre!

Det er ikke nødvendigvis slik at det verste partiet er det som står lengst unna deg i alle saker. Ofte er det verste å ha dårlige venner. Jeg har ingen forventninger til SV og SP når det gjelder næringspolitikk. Høyre burde man i det minste ha litt forventninger til!

Så viser det seg at Høyre er på full fart til å bli den største sviker overfor næringsfriheten. Eiendomsrett til egen forretning ble nasjonalisert i forbindelse med røykeloven. Eiernes rett til å bestemme styresammensetningen i sine styrer ble erstattet med kjønnsrasisme.

Det siste skuddet på stammen er næringsminister Børge Brende – Norges mest motbydelige politiker – sin populistiske ”handlingskraft” knyttet til Union i Skien. Nå skal Høyre drive aktiv næringspolitikk der politiske myndigheter skal bestemme hvilke bedrifter som skal nedlegges. Jeg får nesten lyst til å oppsummere på en uakademisk måte: F. F…en!

En venn av meg introduserte for noen år siden Høyre-klypen. Det var den han brukte over nesen når han stemte Høyre, for å holde ut stanken. Han har sluttet å stemme Høyre, og jeg skjønner ham godt. Nå er han aktiv i Det Liberale Folkepartiet.

Mest lest

Arrangementer