Ukategorisert

Avslørt!

SV-leder Kristin Halvorsen er blitt grundig avslørt av Aftenpostens Valgomat.

At SV-lederen kom ut som SV-velger, 91% enig med eget parti er jo ikke så verst for henne. Men det som avslører hvor langt til venstre i det politiske landskapet Kristin Halvorsen ligger, er 2.valget valgomaten gir henne.

Hun hadde ifølge Aftenposten helst sett at de foretrukne samarbeidspartiene kom ut som anbefaling på de neste plassene. Men det gjør de ikke. Partiet som bortsett fra hennes eget kommer ut nærmest hennes eget, er RV!

Røde er de, og surt smaker de!

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Espen
Espen
16 years ago

SV- Kristin flyr tydeligvis høyt for tiden og følger opp i Dagbladet http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/08/23/441045.html: «Visjonen er et sosialistisk samfunn… Det viktigste er at vi skaper et samfunn som er basert på rettferdig fordeling. Hvor de folkene som står utenfor makta, og ikke representerer sterke pengeinteresser også har muligheten til å påvirke samfunnsendringene.» At nesten alle nasjoner som har prøvd ut slike modeller nå har går bort fra dem er ikke så viktig, bare det er rettferdig fordeling av elendigheten. Hurra for Kristin!

Kombat-Kåre
Kombat-Kåre
16 years ago

Oioioi!!! Hun er AVSLØRT!!

Hva i helvete har dette med saken å gjøre?
Om hun ligger nært RV er det vel egentlig bare dere tullinger på høyresiden som bryr seg om?

Blir som å si at Kleppe er nærmest Hvit Valgallianse.
Bombe? Nei… og jeg bryr meg ikke heller.
Jeg trodde dere drev seriøs journalistikk, og fremmer en liberal ideologi.
I steden observerer jeg at dere går til helt usaklige angrep ved å «avsløre» Halvorsen…

Pleym
Pleym
16 years ago

Det var ment å være en litt «småmorsom» kommentar, men humor er visst farlig. Under Halvorsen fremstår SV nærmest som avideologisert. Men mye avsløres i slike valgomat-tester. Man får se hvem man ligger nærmest – og lengst unna. Hennes test viser at hun faktisk er rødere enn de fleste tror (og kanskje enn hun selv hadde forestilt seg). I årets valgkamp er Aftenpostens valgomat en av de bedre testene. Og foreløbig har «museumsvokterne» i SV ligget musestille – men hvis valget går dårlig, eller SV i regjering begynner å selge unna standpunkter for makt, vil de nok gi lyd fra… Read more »

Fra arkivet