Ukategorisert

Seier for homofile!

Homofile og lesbiske får lov å gifte seg – og bli vurdert som adoptivforeldre på linje med heterofile. Dette melder media ikveld om Soria Moria-forhandlingene.

Isåfall er det et gledelig og lenge efterlengtet varsel. Homofile og lesbiske får forhåpentligvis endelig bli behandlet som likeverdige med heterofile – også i norsk lovverk.

Samtidig burde ikke dette punktet være det vanskeligste å spå at ville komme fra Soria Moria. Ap og SV har programfestet disse standpunktene – selv om SP har snudd om homofiles adopsjonsrett, i forhold til forrige periode.

Om SP backet ut eller stilte hardt mot hardt, vet Ap og SV at de har flertall i Stortinget, ved hjelp av Venstre og deler av Høyre.

Om de nye regjeringspartiene går så langt at de tillater kirkelige vielser for homofile, eller overstyrer kirkens nei til homofile i vigslede stillinger, gjenstår å se.

To viktige, og diskriminerende skanser, vil gledelig nok snart falle.

Liberaleren gratulerer!

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
- O.
16 years ago

Som liberalere eller liberalister, som vel svært mange av de som leser denne siden er, bør vi e.m.m. være klart mot at den nye regjeringen overstyrer kirken i å tillate vigsler. For en del av Kirken er dette pr. i dag en sentral del av trosgrunnlaget, slik at liberalere som ser det som viktig at homofile skal kunne får Guds velsignelse over sitt ekteskap på linje med heterofile, heller bør jobbe gjennom Kirkens organer enn gjennom lovgivningen for å tillate kirkelig vigsel. Det har i hvert fall jeg tenkt til. Og forøvrig bør selvsagt stat og kirke skilles så snart… Read more »

Marianne Hagen
Marianne Hagen
16 years ago

jeg likte det DE skev veldig godt!! Du høres kjekk ut og jeg vil bli kjent med deg!! ta kontakt 90786678

Fucki
Fucki
16 years ago

Jeg er sexy, du r deeeilig…GrRrR… skal vi ta n kebab på nesbru sammen? Ta kontakt på msn, mailen min står over;) Eller på: 67139924 😀 Vi prates

Fucki
Fucki
16 years ago

forresten, glemte msn min.. den er elisabethsb@hotmail.com

Klemm og kyss fucki-..
Søker kvinner 40+

- O.
16 years ago

Hm, vet ikke om det er jeg eller Pleym som skal takke for komplimenten…eller om dette bare en avsindig artig datafeil?

Fra arkivet