Ukategorisert

Bloggkonferanse!

Har bloggerne makt – eller er de nerder med eksponerings- og formidlingsbehov? Det kan vi jo finne ut, på morgendagens bloggkonferanse!

I en nylig tilbakelagt valgkamp var bloggerne synlige – både med kommentarer til hendelser i valgkampen, med egen agenda -og nettet ble en valgkamparena som aldri før.

Nå setter bloggerne hverandre stevne, nærmere bestemt imorgen. I Oslo. Dit skal redaktøren av Liberaleren.

Ikke fordi Liberaleren er en blogg – vi er en liberalistisk nettavis. Mange oppfatter oss tydeligvis som blogg. Vi blir linket til – og får kanskje nye lesere via andres blogger? Ihvertfall har tallene for unike besøkere gått markant opp i august og september.

Felles med bloggerne har Liberaleren; en egen agenda. Et annet blikk på det som skjer.

Interessant blir det å se hvem som skjuler seg bak fancy og morsomme navn, mystiske alias’er og morsomme blogs.

Er vi heldige plukker vi opp ideer og knytter kontakter som blir deg til nytte: Du som leser Liberaleren!

Vi hviler hverken på laurbær, besøkere eller positiv omtale.

Vi skal alltid bli bedre!

Kanskje vi sees imorgen?

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
VamPus
16 years ago

Tenk å antyde at VamPus er «nerd med eksponerings- og formidlingsbehov».. *miffed*

Anonym
Anonym
16 years ago

Liberaleren har også det til felles med en blogg at de fleste artiklene er skrevet av samme person. Selv om dette ikke er helt sant. Noen blogger har jo gjesteinnlegg.

Høres morsomt ut, jeg får komme meg dit neste år

Oscar

Pleym
Pleym(@pleym_2)
16 years ago

Ser du på Liberaleres mer enn 5-årige historie ser du at det i hovedsak er redaktøren som skriver. Men hvem som helst i redaksjonen kan når som helst skrive. I teorien kunne Liberaleren hatt 7 artikler hver dag. I tillegg inviterer vi gjesteskribenter til å skrive. Siden jeg overtok som redaktør 02.juli har vi hatt 9 gjesteskribenter. Og vi lenker til eksterne artikler vi mener kan være interessane for våre lesere. Liberaleren er først og fremst en nettavis, ikke en blogg. Men vi fyller flere kritierer for å være en blogg. Så vi er ikke lei oss om vi oppfattes… Read more »

Fra arkivet