Ukategorisert

Globaliseringsdebatten

er her for fullt, på grunn av WTO-forhandlingenes siste utvikling. Flere enn SP vil rive seg i håret over å måtte ta ansvar akkurat nå. Vil du være godt rustet til debatten?

Bauta Bøker har den rette ammunisjonen for deg som vil overbevise venner, naboer, kolleger og kjæresten om globaliseringens fordeler. Og ta nakketak på dem som ønsker Berlinmuren aldri var revet – og vil bygge kopi rundt Norge:

Free Trade Today, av Jagdish Bhagwati
Et sterkt forsvar for globaliseringen. Jagdish Bhagwati er professor ved Colombia University, og har vært rådgiver for WTO, GATT og FN. » One of the best things about the book is that it confounds stereotypes. Mr. Bhagwati, it emerges clearly, is a liberal in both the old and the new senses of the word: he is for free trade, but he is for ambitious social policies to.» – The Economist

Åpen verden – et forsvar for globaliseringen, av Jan Arild Snoen
«Åpen verden: Et forsvar for globaliseringen» er den første utgivelsen fra tankesmien Civita, og det er virkelig en glimrende start! Hoveddelen av boken er skrevet av Jan Arild Snoen, som presenterer et glitrende forsvar for globaliseringen, med argumenterer som er klare og godt empirisk fundert. Blant de andre som bidrar er Henrik Syse, Paul Chaffey, F.Mikael Sandström, Nils Petter Gleditsch og Håvard Hegre. Anbefales!

www.bauta.no

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer