Ukategorisert

Pinter vil sette fri Milosevic

Visste du at vinneren av årets nobelpris i litteratur, Harold Pinter er en forsvarer av diktatoren Castro – og vil sette fri Slobodan Milosevic?

Nylig vant Harold Pinter (75, Storbritannia) Nobelprisen i litteratur. Tildelingen kom overraskende, men var visst høyst fortjent sier folk som har kommentert den i Aftenposten, Dagbladet, NRK, Bergens Tidende osv. osv.

Da kan det være greit å vite at politisk er Pinter helt på jordet. Han er nestleder i en internasjonal komite som vil sette Jugoslavias eksdiktator Slobodan Milosevic fri – og mener Haag-tribunalet ikke har rett til å dømme ham for krigsforbrytelser.

På svenske blogger som hos Johan Norberg (16.10) og Smedjan har tildelingen vakt oppsikt.

Kanskje ikke så overraskende at ingen av de norske avisene nevner oppropet for Slobodan Milosevic?

Tags:

Mest lest

Arrangementer