Ukategorisert

Kritikken av Pinter når ut i tradisjonelle media

Liberalerens Ove Vanebo har (i en annen rolle) sørget for at kritikken av Harold Pinter, årets vinner av Nobelprisen i litteratur, når videre ut enn blogosfæren. Bra!

På NRKs kultursider er Vanebo intervjuet sammen med Per Anders Madsen, kulturredaktøren i Aftenposten. Han tar naturligvis ikke kritikken mot naiv omtale av Pinter her i Norge, i motsetning til i f.eks i Sverige og Danmark.

Igår hadde også Vanebo innlegg i Dagbladet om Pinter.

Også i blogosfæren legges det merke til Pinters politiske bravader, f.eks hos Vampus.

Godt jobbet, Ove!

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Ove Vanebo
Ove Vanebo
16 years ago

Takk for det, Pleym. I tillegg kan det nevnes at jeg var i debatt tidligere i dag mot høyskolelektor Jan Erik Mustad. Det skjedde på Kulturbeitet på P2 rundt klokken 09.40. Mustad mente forøvrig det er helt uproblematisk at Pinter får prisen. Programlederen i Kulturbeitet sa etter debatten at han aldri hadde trodd Pinter er så ekstremistisk i sine standpunkter, og synes det er viktig at saken blir satt på dagsorden. Vil ellers rette en takk til Liberaleren og Pleym for at de tok opp saken på sidene her. Det ga meg noen ideer til hvordan saken kunne bli vinklet.

Fra arkivet