Ukategorisert

Til kamp mot skatt

Det er på tide å begynne arbeidet mot verdens mest utbredte organiserte kriminalitet. Jeg lanserer derfor svartarbeid.no.

Svart arbeid er moralsk, økonomisk selvforsvar mot kriminelle tyver. Siden skal gi informasjon, praktiske tips og ideologisk argumentasjon. Den skal være et samlingspunkt for mennesker med interesse for et refferdig skattenivå, d.v.s. null skatt.

Svartarbeid.no vil utvikles gradvis, med et ambisisjonsnivå som kan la seg gjennomføre over tid. Jeg mottar gjerne tips om fakta og nyheter som passer inn på siden.

Spre info til andre interesserte om at kampen mot skatt nå er i gang! Det er slutt på at mennesker må finne seg i at politikere stjeler store deler av produktet av ens arbeid. Svart arbeid er en god start når det gjelder å slippe unna tyvene.

Mest lest

Arrangementer