Ukategorisert

Nytt slag mot eiendomsretten

For Liberalister er eiendomsretten viktig. Dessverre har ikke myndighetene det samme synet. I begynnelsen av februar kom det ut et skriv fra Lotteritilsynet, et nytt slag mot eiendomsretten.

Eieren av et lokale eller et hus må ha friheten til å bestemme over eget lokale. Alle vet at denne friheten er svært begrenset. Eierne har minimalt med innflytelse over egen eiendom. Det meste er regulert, dessverre.

Det siste statlige overtrampet mot eiendomsretten er fra Lotteritilsynet. Der får hotellene, serveringsstedene og andre eiere klar beskjed om at utleie til pokerarrangement er ulovlig i henhold til norsk lov. Et klart brudd mot eiendomsretten, og et hardt krav til utleier som nå må granske hvilke aktiviteter leietaker skal utøve for å imøtekomme statens krav.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer