Ukategorisert

Harry Browne RIP

Harry Browne døde 1. mars etter lengre tids sykdom, 72 år gammel. Han var presidentkandidat for Libertarian Party i 1996 og 2000.

Før sine presidentkandidater var Browne kjent skribent og foredragsholder. I forbindelse med presidentkampanjene sine skrev han Why Government Doesn’t Work og The Great Libertarian Offer. Han har også skrevet den libertarianske “livssstilsguiden” How I Found Freedom in a Unfree World. Han utgav flere bøker med råd om investeringer, bl.a. You Can Profit from a Monetary Crisis og Fail-Safe Investing.

Selv om mange satt stor pris på Harry Brownes politiske synspunkter og markeringer, er det ikke grunn til å underslå at han ble svært omstridt som følge av sine presidentkampanjer, først og fremst p.g.a. kampanjemessige og organisasjonsmessige forhold.

Andre nekrologer:

Reason Skrevet av Brian Doherty
Mises Institute Skrevet av Llewellyn H. Rockwell, Jr.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Joda, det drypper nedoverJoda, det drypper nedover
    At velstand drypper nedover, såkalt ‘trickle down economics’, er blitt en slags vits, en utskjelt antakelse ingen tør å forfekte i fullt alvor. Men ikke la deg lure: Den stemmer.
  • Idealister i frihetens tjenesteIdealister i frihetens tjeneste
    Liberalister oppfører seg ikke slik sosialister mener at vi skal være. Vi er idealister som er opptatt av annet enn penger
  • Overlagt sløsingOverlagt sløsing
    Tenk deg et barnetog som strekker seg fra Oslo S til Slottet. Vet du hvilken fremtid politikerne har planlagt for dem?