Ukategorisert

Harry Browne RIP

Harry Browne døde 1. mars etter lengre tids sykdom, 72 år gammel. Han var presidentkandidat for Libertarian Party i 1996 og 2000.

Før sine presidentkandidater var Browne kjent skribent og foredragsholder. I forbindelse med presidentkampanjene sine skrev han Why Government Doesn’t Work og The Great Libertarian Offer. Han har også skrevet den libertarianske «livssstilsguiden» How I Found Freedom in a Unfree World. Han utgav flere bøker med råd om investeringer, bl.a. You Can Profit from a Monetary Crisis og Fail-Safe Investing.

Selv om mange satt stor pris på Harry Brownes politiske synspunkter og markeringer, er det ikke grunn til å underslå at han ble svært omstridt som følge av sine presidentkampanjer, først og fremst p.g.a. kampanjemessige og organisasjonsmessige forhold.

Andre nekrologer:

Reason Skrevet av Brian Doherty
Mises Institute Skrevet av Llewellyn H. Rockwell, Jr.

Mest lest

Arrangementer